Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

RAID BÖCEKSAVAR SPREY

K.JNS.016

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Ürün Tanimi
Raid Böceksavar Max Sprey, hamamböcekleri (kalorifer böcekleri), örümcekler, karincalar için gelistirilmis özel formüle sahiptir ve maksimum güçlü formül sayesinde yürüyen hasereleri temas aninda öldürür. Uzun namlusu sayesinde zor ulasilan kuytu yerlere rahatlikla ulasir. 

Teknik Bilgiler / Veriler
Raid Böceksavar Max Sprey, hamamböcekleri (kalorifer böcekleri), örümcekler, karincalar için gelistirilmis özel formüle sahiptir ve maksimum güçlü formül sayesinde yürüyen hasereleri temas aninda öldürür.
Uzun namlusu sayesinde zor ulasilan kuytu yerlere rahatlikla ulasir.
Raid Böceksavar Köpük, kapi altlari, pencere pervazi, banyo mazgali gibi yerlere sikildiginda, hamamböcegi, kalorifer böcegi ve karinca gibi yürüyen haserelerin evinize girmesini engelleyen güçlü formullü ve aninda çözüm getiren köpük seklinde bir böcek öldürücüdür.
Su bazli formulü sayesinde kokusuzdur.
Hasere sorunlarinizi gidermek için dogru Raid ürününü seçtiginizden emin olunuz ve ambalajin üzerindeki kullanim talimatlarini dikkatlice okuyunuz.
Her kullanimdan sonra ellerinizi bol su ile yikayiniz ve çocuklarin, evcil hayvanlarin ulasamayacagi yerlerde muhafaza ediniz