Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

RAID BÖCEK YEMI 6'LI PK

K.JNS.014

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Ürün Tanimi
Raid Böcek Yemi, hamamböceklerine, kalorifer böceklerine ve diger tüm yürüyen haserelere karsi bir sürekli etkili üründür. Böceklerin yuvaya tasidigi yemin diger böceklerle paylasmasi sayesinde böceklerin kökünü kurutmasina yardimci olur. Raid Böcek Yemi'nin özel kabi sayesinde aktif maddesi elinize bulasmaz, pratik ve güvenli bir üründür. Evde bulunan veya disaridan gelebilecek böceklerden sürekli korunmayi saglar. 

Teknik Bilgiler / Veriler
  • Raid Böcek Yemi, hamamböceklerine, kalorifer böceklerine ve diger tüm yürüyen haserelere karsi bir sürekli etkili üründür.
  • Böceklerin yuvaya tasidigi yemin diger böceklerle paylasmasi sayesinde böceklerin kökünü kurutmasina yardimci olur.
  • Raid Böcek Yemi'nin özel kabi sayesinde aktif maddesi elinize bulasmaz, pratik ve güvenli bir üründür. Evde bulunan veya disaridan gelebilecek böceklerden sürekli korunmayi saglar.
  • Hasere sorunlarinizi gidermek için dogru Raid ürününü seçtiginizden emin olunuz ve ambalajin üzerindeki kullanim talimatlarini dikkatlice okuyunuz.
  • Her kullanimdan sonra ellerinizi bol su ile yikayiniz ve çocuklarin, evcil hayvanlarin ulasamayacagi yerlerde muhafaza ediniz.


Kullanmadan önce kullanma talimatini mutlaka okuyunuz. Bir kutuda 6 adet böcek yem diski mevcuttur.