Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

ErgoTec® Ninja Combo (Scraper & Holster)

K.UNG.057

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Yeni UNGER ErgoTec® Ninja Kaziyici kaziyici kafa açisi bir dügmeye dokunarak 30degrees düz den açik olmasi saglayan benzersiz bir dönme mekanizmasi bulunmaktadir. Bu mesafe yakin el isi veya kutup çalismalari sirasinda süper hizli ayar ve optimum konfor için esneklik ve hafif ve agir görevleri kazima performansi saglar. Ayni zamanda iki farkli kaziyicilar satin alma ihtiyacini ortadan kaldirir! Yeni keskin ve dayanikli paslanmaz çelik kaziyici biçaklari temizlemek cam yüzeylerden boya, çikartmalar, bant, agir toprak ve enkaz kaldirma, yani sira insaat için idealdir.

Pas dayanikli paslanmaz steel.Ergonomic kaymaz sap yapilmis Kati dönme açisi degistirme mekanizmasi, daha tutus, daha az kayma, el azaltarak, kol ve omuz yorgunlugunu sunuyor.
Çift tarafli biçaklar mükemmel kenar tutus saglayan, pas dayanikli 440A kalite paslanmaz çelikten imal ve direncini kirmak vardir - biçaklar uzun süre keskin kalir.
Hassas honlama islemi keskin, tutarli biçak kenari olusturur.
Güvenli ve kolay biçak degistirme - itme kaymak açma kilidi erismek ve biçagi degistirmek için.
Çikarilabilir koruyucu biçak kapagi içerir.
Kutuplara güvenli sekilde oturmasi için Unger ErgoTec® Kilitleme Koni ile uyumludur.
Unger ErgoTec® Ninja Kilif uyar.
Yeni ErgoTec® Ninja Kaziyici Kilif, hizli, kolay ve erisilebilir kaziyici depolama alani saglar - sadece Kilif içine kaziyici kaydirin ve düsmesini engellemek için kaziyici saglam kelepçe içine kolu kilitleyin. Dayanikli kati plastikten yapilmis, Tutucu entegre paslanmaz çelik grev plaka keskin biçaklari sayesinde sik temas dayanacak sekilde insa edilmistir. Yüksekte çalisma için mükemmel - Sen keser ve yaralanma riskini en aza indirmek için tasarlanan, Tutucu kaziyici güvenli ve aninda erisim için bir kemer takilabilir.

Çogu standart araç kemerleri ile uyar.
Veya koruyucu kapagi olmadan kaziyici uyar.
En düz ile uyumlu ya da açili 10cm / 4 "veya 15cm / 6" kaziyicilar
ENH10 Holster with 10cm Ninja Scraper 10cm / 4"
ENH15 Holster with 15cm Ninja Scraper 15cm / 6"