Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

STAR DRIVE - SAUBER

K.MK.055

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Star Drive Souber yer yikama temizlik makinasi çesitli zeminlerde yer temizligi yapabilecek binicili Yer Yikama Makinasidir. 

Temizlik ve bakim su sekilde gerçeklesir; temiz su tanki ve deterjanli suyu zemine veren 2 adet dönen firçasi ile zemini ovalayarak temizler arkasindaki kasnak ile kirli su kirli su tankina toplanir ve böylelikle temizlik saglanir.

Kolay kulanimli sessiz temizlik makinalari dir kullanici açisindan kullanimi ve hakimiyeti çok kolay bir makinadir, bu modelimizin manevra yetenegi çok güçlüdür sürüs sirasinda makinanin gücünü hissediceksiniz 4 kalin teker sistemi ile devrilemeye karsi güvenilirdir. 80 cm genisligindeki kapilardan rahatlikla geçer makinanin alçak olmasi iyi hakimiyet saglar üç saat süresinde temizlik yapilanabilinir 860 cm firçalama 1050 cm kasnak genisligi vardir, 130 litre temiz 135 litre kirli su tanki kapasitesi vardir yer yikama bakim temizlik makinasinin ortada bulunan iki adet firçasi ile derinlemesine bir temizlik saglar, makinanin toplam gücü 2150 w olan bir yer yikama otomatidir.
Genis ve problemli alanlarin çabuk temizligi için özel olarak tasarlanmistir yüksek temizleme kapasitesi ve rahat kullanimi ile özellikle büyük mekanlarda kolay hizli ve profesyonel bir temizlik saglar. Firçalama alani genis, nozul emis kapasitesi yüksektir. Güçlü gövdesi ve batarya sistemi sayesinde uzun süre kullanilabilecek sekilde dizayn edilmis profesyonel binicili yer yikama makinasidir