Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

STAR SWIFT 50 BM

K.MK.043

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Star Swift 50 BM Yer Yikama Makinasi zemin yikama ve temizleme makinesidir. Bataryali bir modeldir bu sebeple endüstriyel çevreler ve insan sürkilasyonun yogun bulundugu bölgelerin temizlenmesinde avatajlidir dar ve yogun alanlarin yerlerini ovar ve düz, sert, yatay, pürüzsüz ya da makul derecede pürüzlü yüzeylerden sivilari vakumlar. 

Yer yikama temizlik makinemizin firçasi yüzeydeki kirleri firçayla ovalarken su ve deterjan solüsyonu temizlenecek yüzeye göre ayarlanip püskürtülür. Yer yikama makinasinin emis sistemi, su çekme lastigini kullanarak kiri mükemmel bir sekilde vakumlar.

Temizlik deterjani ve çesitli firçalar (yada asindirici petler) kullanarak çesitli derecedeki kirler etkili bir sekilde temizleyebilen bir yer yikama otomatidir.

Tek bir seferde islak yikama kuru temizleme yapabilen çok amaçli manevra kabiliyeti yüksek kollay kullanimli özellikle dar alanlar için idealdir. Özellikle alisveris merkezlerinin temizligine uygundur bataryali olmasi kollay ve serbest dolasma imkani saglar.
Teknik Modifikasyon

Yer yikama makinesinin üretimi ve diger modifikasyonlari 89/392/EEC sayili topluluk yönergelerine göre yapilmistir. Bu yüzden makinenin kimlik etiketinde CE isareti yer almaktadir. Avrupa yönergelerine göre Uygunluk Belgesi'nde belirtilen özellikler kullanim klavuzunda eklidir.