Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

SOFTCARE PLUS H400 Yesil Sedefli 20,60KG

K.DTJ.201

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

ÜRÜN TANIMI

SoftCare Plus, yüzey aktifler, anti-bakteriyel madde, viskozite veren bir polimer ve boya içeren bir el yikama ürünüdür. Etkin yüzey aktif, yagli kirlerin etkin temizliginde, yaglarin emülsifiye edilmesinde ve emülsifiye edilmis ortamin stabil olmasinda yardimcidir.

AÇIKLAMA

SoftCare Plus, bakteriostatik özelliklerde bir el yikama ürünüdür. Ürün parfümsüzdür; gida isleme yerlerinde de kullanilabilir.

ÖZELLIKLERI

SoftCare Plus, yüzey aktifler, anti-bakteriyel madde, viskozite veren bir polimer ve boya içeren bir el yikama ürünüdür. Etkin yüzey aktif, yagli kirlerin etkin temizliginde, yaglarin emülsifiye edilmesinde ve emülsifiye edilmis ortamin stabil olmasinda yardimcidir. Bu ürün anti-bakteriyel bir madde olan Triclosan içerir; çesitli Gram-negatif ve bazi Gram-positif bakterilere, yani cildin kalici ve geçici bakterilerine karsi son ellerin durulanmasi ve kurulanmasindan sonra bile bakterilere karsi etkisini sürdürmeye devam eder. SoftCare Plus parfümsüzdür, gida isleme yerlerinde de kullanilabilir.

ÜRÜN AVANTAJLARI


Çok etkin bir anti-bakteriyel olan Triclosan içerir. Fevkalade temizleme performansi vardir. ? Parfümsüzdür ( gida isleme yerlerinde kullanima uygun).

KULLANIM TALIMATLARI

Ellere 1 veya 2 doz uygulayin. Elleri suyla iyice yikayin, durulayip kurulayin. Iyi bir hijyen için kuru eller gereklidir.

TEKNIK DATA


Görünüs: Berrak yesil viskoz sivi Relatif

Yogunluk (20°C): 1.03

Viskozite (mPa.s; 25°C): 700 pH (direkt) : 5.5