Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

SOFTCARE LINE DOVE CREAM WASH 0,80KG

K.DTJ.189

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Softcare Line Dove Cream Wash Özel Ambalajli Parfümlü Sivi Sabun 0,80KG

Koli halinde satilir, Kolide 6 adet kartus bulunmaktadir.

SoftCare Dove Cream Wash, çok yumusak bir el yikama ürünüdür. Ürün, özellikle hastaneler gibi sik el yikama gerektiren alanlarda kullanima uygundur.

SoftCare Dove Cream Wash yumusak bir yüzey aktif madde karisimi, cilt bakim maddeleri, emoliyent ve nemlendirici, koyulastirici, koruyucu ve parfüm bazlidir. Etkili anyonik, amfoterik yüzey aktif sistem, yagli kirlerin atilmasini, atilan kirlerin emülsifikasyonunu ve emülsiyonun stabilizasyonunu saglar. Ürün laktat ve amino asitlerle formüle edilmistir; cilde yumusaklik verir (kurulugu ve ciltte iritasyonu önler). Ilave olarak, cilt bakim etkisine sahip nemlendiriciler içerir. Bu cilt bakim maddeleri karisimi cildin, ürünün kullanimindan sonra da gerçekten yumusak ve esnek kalmasini saglar (ürünün 1/4ü nemlendirici kremdir). Ayrica ürün, kusursuz bir parfümle kokulu hale getirilmistir ve çok fazla köpük olusturulmasini saglar. SoftCare Dove Cream Wash hastaneler, restoranlar ve oteller gibi sik el yikama gerektiren alanlarda kullanilabilir.

Kusursuz temizleme performansi saglar.

Ciltte yumusak etkisi vardir.

Sik el yikama için uygundur.

Yumusak bir köpük olusturur.

KULLANIM TALIMATLARI

Islak ele bir doz uygulayin ve yogun köpük olusturmak üzere ovalayin. Iyice durulayip kurulayin. Ellerin kuru olmasi hijyenik açidan önemlidir.

TEKNIK DATA

Görünüs: Beyaz sedesi viskoz parf. sivi

Yogunluk [g/ml;20°C]: 1.044

Viskozite [mPa.s:30°C]: 2600

pH [direkt]: 5.006961200