Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

TASKI JONTEC TENSOL F3C 10KG

K.DTJ.173

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Yüzey aktif madde bazli zemin temizleme / bakim maddesi. Film tabakasi olusturmadan parlatilabilen zemin temizlik / bakim maddesi.

AÇIKLAMA

Film tabakasi olusturmadan parlatabilen zemin temizlik bakim maddesi.

ÖZELLIKLERI

Suda çözünebilen bakõm maddelerinin dengeli bir bilesimi olan zemin temizlik bakim maddesi Kaymayi önler Az köpürür Hos kokulu

ÜRÜN AVANTAJLARI 

Film tabakasi olusturmadan temizler / parlatir.Kaymayi önleyici yüzey olusturur.Kolaylikla moplanir.Kombine yer yikama makinesi ile kullanilabilir.Tek diskli makine ve sprey ünitesi ile kullanilabilir.

KULLANIM TALIMATLARI

Dozaj Önerisi: Minimum dozaj: 10 L su için 50ml (0.5%) Önerilen: 10 L su için 100 ml (1%) Agõr kirler: Dozaji artirin ilk uygulama: 7.5L su için 2.5 l (25%) Gözenekli yüzeylerde dozajõ %50’ye kadar artirin Tek diskli makine ve sprey temizleme: 400ml su için 100ml (20%)

Uygulama: Manuel Islak moplama:TASKI Tensolü kova içinde önerilen dozajlarda hazirlayin ve uygulayin. Kirlenen solüsyonu yerden temizleyin ve durulama yapin.Ilk uygulama: TASKI Tensollü kova içinde önerilen dozajlarda hazirlayin ve temiz bir mopla yüzeye uygulayip solüsyonu kurumaya birakin. Daha iyi bir parlaklik için ovalayin. Makine ile: Kombine yer yikama makinesi: TASKI Tensolü makine tankinda önerilen dozajlarda hazirlayõn, uygulayin, kirli solüsyonu yerden temizleyin.Tek tankli makine ile: Önerilen dazajlarda solüsyonu hazirlayip sprey ünitesiyle püskürtün. Daha iyi bir parlaklik için ovalayin. Kullanmadan önce küçük, göze çarpmayan bir yerde yüzey malzemesinin mamule dayanikliligini test edin. Önemli: Ahsap, mantar gibi suya hassas yüzeylerde kullanmayõn. TEKNIK DATA Görünüs: Berrak, renksiz sivi Yogunluk [20°C]: 1.00 ? pH-degeri-direkt: 8.0 - 8.5