Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

TASKI SPRINT 200 E1B 9,90KG

K.DTJ.172

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Taski Sprint 200 E1b Yüzey temizlik ve bakim ürünü 9,90KG

Deodorize edici genel yüzey temizleme sivisi. Tuvalet, banyo, koridor, vb yerlerde yüzeylerin günlük temizligi için kullanilan nötral bir üründür. Kalici ve hos koku birakir.

AÇIKLAMA


Tuvalet, banyo ve koridor gibi yerlerde yikanabilir her türlü yüzeyin temizliginde kullanilir. Temizlik sonrasinda kalici hos bir koku birakir. Üstün bir temizleme gücüne sahiptir. KULLANIM TALIMATI Dozaj: Günlük temizliklerde 10lt suya 200ml ilave edilir. Kullanim Sekli: Temizlenecek olan yüzey TASKI 200 ile hazirlanan karisimla yikanir. Agir kirli yüzeylerde ise karisimin etki etmesi için biraz beklendikten sonra islak paspas ile silinip temiz su ile durulanir. Sarfiyat Miktari: 400-600 metrekarelik alanin temizlenmesi için 1lt TASKI 200 yeterlidir.

ÖNEMLI UYARILAR


Her kullanimdan sonra ellerinizi yikayin. Uzun süreli temas halinde cildin korunmasi tavsiye edilir. Yanlis kullanimdan dolayi dogabilecek zararlardan üretici ve pazarlayici firma sorumlu tutulamaz. TEKNIK DATA Görünüs: Parfümlü, renksiz berrak siviYogunluk (gr/ml): 0,985 +-0,03 pH (Direkt): 7,2 +-1,0 Yapisi.