Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

CLAX SELECTA 3ZP10 20KG

K.DTJ.143

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Clax Selecta, profesyonel çamasirhaneler için özel olarak formüle edilmis yüksek alkali bir ana yikama deterjanidir. Ürün, otomatik veya manuel dozajlama teknikleri ile kullanilabilmek üzere formüllendirilmistir. Clax Selecta beyaz pamuklu ve polikoton çamasirlarda kullanim için uygundur.Yumusak ve orta sertlikteki sularda kullanilmak üzere formüle edilmistir.

Formülünde etkin bilesimli yüzey aktifler, su sertligi baglayicilar, grilesme ve korozyon önleyici maddeler ve alkali tuzlar içerir.Yüzey aktif maddelerin mükemmel karisimi sayesinde tanecikli kirlerin ve yaglarin çamasirdan etkin bir sekilde uzaklastirilip yikama suyunda askida tutulmalari ve durulama sirasinda kolayca çamasirdan uzaklastirilmalari mümkün olur. Formüldeki fosfat bazli yapi suyun sertligini giderir, deterjan partiküllerinin çökmesini ve grilesmeyi önler. Fosfatlarin yani sira çökelmeyi önleyici diger maddeler de ürün içeriginde yer almaktadir. Clax Selecta, ayni zamanda korozyon önleyici ve alkalinite arttirici görevler de gören silikatlarla formüle edilmistir. Mamül, çamasirda uzun ömürlü bir beyazlik saglayan optik agarticilar içermektedir.

Avantajlari

-Genis bir araliktaki leke ve kirleri çikartmada mükemmel performans gösterir.

-Kir parçaciklarinin yikama suyunda askida kalmasini saglar ve tekrar çökelmesini önleyerek çamasirlarda grilesmeyi önler.

-Uzun ömürlü bir beyazlik saglar.

-Makina parçalarinin korozyona ugramasini engeller.

Nasil Kullanilir?

Önerilen dozaj: Lütfen ambalaj torbasi üzerindeki dozaj tablosunu referans alin. En iyi sonucu almak için: Yumusak su kullanin.Polyester bazli çamasirlari diger çamasirlardan ayirin ve ayri yikayin. Beyaz ve renkli çamasirlari ayirin. Çamasirlari kirlilik derecesine göre az kirli, orta kirli ve çok kirli olmak üzere gruplayin ve yikamayi ayri yapin.

Teknik Bilgiler

Görünüm: Beyaz, serbest akiskan toz 
pH [1% çözelti]: 11.0 
Yogunluk [g/l]: 700;