Karakaya

Karakaya'ya hoşgeldiniz !

SUMA CHLOR TABS D4 0,50 KG

K.DTJ.130

Fiyat için arayınız


Plus
Minus
 

Ürün Detay

Suma Tab D4.0, gida ile temas eden yüzeyler dahil tüm yüzeylerde ve sebzelerin dezenfeksiyonunda kullanilir.

ÖZELLIKLERI

Suma Tab D4.0, gidanin temas ettigi veya etmedigi tüm yüzeylerde çok etkin olarak kullanilan konsantre bir tablettir. Ürün, stabilize bir klor tabletidir, suda kolayca çözünür, çok genifl bir mikro-organizma yelpazesinde, her suda etkin bir dezenfektan olarak kullanilir. 10L suya 1 tablet, 150 ppm klor verir. Suma Tab D4.0, domates, salata gibi sebzelerin dezenfeksiyonunda etkili olan kloru, tabletin yapisindan kolaylikla kullanim sahasina çikaran bir madde içerir.

ÜRÜN AVANTAJLARI

Çok genis bir mikro-organizma yelpazesinde, hijyen güvenligi saglar. Düsük sicaklikta ve kisa kontak sürelerinde etkindir. Alüminyum dahil bütün yüzeylerde kullanilabilir. Her tip sebzede hijyen saglar.

KULLANIM TALIMATLARI Kirli bölgeleri öncelikle uygun bir JohnsonDiversey temizleme maddesi ile temizleyip durulayin. Genel Dezenfeksiyon: 1. 5L ilik suya 1 tablet koyun. Solüsyon hazirlayin. 2. Yüzeylere bez, firça veya mopla uygulayin. 3. 5 dakika bekleyin. 4. Temiz su ile durulayin. Sebzelerin Dezenfeksiyonu: 1. Sebzeleri suyla çalkalayin. 2. 20L suda 1 tableti çözün. 3. Sebzeleri bu suya daldirin, en az 5 dakika bekleyin. 4. Temiz suyla durulayin.